top of page
Wild%20Nature_edited.jpg

Het Rijk van Amber

De Fantasy Zoomcast

Het Rijk Van Amber: Quote
Het Rijk Van Amber: Music Player

WELKOM IN
HET RIJK VAN AMBER

“Mijn oude held,

 

Nu de zomer ten einde komt, en de eerste bladeren beginnen te vallen, denkt mijn oude, verweerde hart aan wat het mist. De herfstwind heeft me verteld wat er komen gaat en ik weet dat mijn, ons, dat het einde nadert. Aan alles komt, ten slot, een eind. Zelfs aan Amber. Zelfs aan ons. "

Het Rijk van Amber is een  Nederlandstalige Fantasy Zoomcast  gemaakt door schrijvers, spelers en muzikanten die door de coronacrisis hun kunsten enkel vanuit hun huiskamer kunnen beoefenen.  Gedreven door een wil om te maken en met een verhaal om samen tot leven te brengen, doken acteurs en actrices van alle leeftijden achter hun computers om samen te spelen. Via Zoom brengen we de spelers bij elkaar en spelen we de scenes. Vervolgens brengen we de verschillende opnames bij elkaar tot een unieke voorstelling; een Nederlandstalige fantasy podcast waar de personages samen zijn maar de acteurs niet...

Zet een koptelefoon op, ga lekker liggen en laat je meevoeren in een magisch eiland met een mysterieus verleden vol fantasie. 

Het Rijk Van Amber: About
bottom of page