top of page
podiumbeest+dnf.png

PODIUMBEEST BIJ DANCE AND FUN VZW

Ik wil graag met jullie delen hoe enthousiast en verheugd ik ben over het opwindende nieuws dat Theaterhuis Podiumbeest en Dance and Fun vzw vanaf 1 augustus 2023 de handen ineenslaan. Dit is een spannende stap vooruit, een samensmelting van creativiteit en passie die nieuwe deuren zal openen.

Theaterhuis Podiumbeest en Dance and Fun vzw hebben altijd gestreefd naar excellentie in hun respectievelijke kunstvormen. Theater, met zijn vermogen om verhalen tot leven te brengen en emoties te wekken, zal nu samengaan met dans, een kunstvorm die emoties en beweging op een unieke manier uitdrukt. Deze samenwerking belooft een geheel nieuwe dimensie van uitvoeringen die ons zullen betoveren, inspireren en ontroeren.


Wat deze samenwerking nog specialer maakt, zijn de mensen erachter. Dance and Fun vzw is het geesteskind van Ilke Mampaey. Mensen die ons al langer volgen weten dat Imre en Ilke twee handen op dezelfde buik zijn. Met onze biede expertises, maar zelfde visie vullen we elkaar aan waar nodig. Het is het levende bewijs dat twee mensen meer kunnen dan eentje.  Theaterhuis Podiumbeest en Dance and Fun vzw verrijken hun artistieke visies door nieuwe ervaringen te creëren die resoneren met mensen van alle leeftijden en achtergronden. Dit is niet alleen een samensmelting van organisaties, maar ook een samensmelting van passies voor jeugdpodiumkunsten.

Concreet wil dit zeggen dat Dance and Fun vzw de organisatie voor zich neemt en Podiumbeest ondersteund in de artistieke invulling van ons beidere aanbod. Inschrijven gaat dus voortaan via de site van Dance And Fun vzw (www.danceandfun.be)

Ik ben ervan overtuigd dat de gedeelde passie, toewijding en expertise van beide instellingen zullen leiden tot onvergetelijke voorstellingen die ons zullen raken op manieren die we ons nu nog niet kunnen voorstellen. Laten we samen uitkijken naar de magie die zal ontstaan wanneer Theaterhuis Podiumbeest en Dance and Fun vzw hun krachten bundelen op het podium en ons laten meeslepen door de prachtige reis die voor ons ligt. 

Dance and Fun vzw : About
bottom of page