top of page
LockDOWN.png

LOCKDOWN!

Voor iedereen vanaf 11 jaar!

Klaar met alleen thuis zitten? Klaar om alle gemiste theaterdagen in EEN keer in te halen? Klaar om een hoop nieuwe vrienden en vriendinnen te maken EN een leuke voorstelling te maken? 

Welkom bij Lockdown!

Op zondag 27 februari 2022 sluiten we ons samen met elkaar één dag op, afgesloten van de buitenwereld, om in een dag een prachtige voorstelling te maken. Met enkel onze fantasie, onze talenten en onszelf maken we mogelijk wat al twee jaar onmogelijk was:

Een LEUKE Lockdown!

Lockdown! (2022): About

WAT IS LOCKDOWN?

Na twee jaar van COVID-19 weten we maar al te goed wat het is om binnen te moeten blijven. Alleen met onze gedachten en alleen met onze eigen fantasie... Maar wat als het anders kon? Wat als we ons niet alleen, maar samen zouden opsluiten? In een theater? En die fantasie eens ECHT los zouden laten? Dan klinkt het ineens een stuk leuker!

Lockdown is een theatraal avontuur voor alle creatieve kinderen vanaf 11 jaar. Onder professionele begeleiding werk je, samen met andere tieners, aan een prachtige voorstelling die je diezelfde avond nog zal spelen. Alle teksten, dansen en liedjes voor die voorstelling kiezen en maken we op de dag zelf. Ervaring is niet nodig, zolang je maar graag op het podium wilt staan!

Om 09.30 beginnen we met kennis maken en om 20.00 speel je met diezelfde mensen een prachtige voorstelling! Niet alleen is het een fijne kans om te doen wat je altijd al had willen doen, het is een 

Het is een unieke kans om te onderzoeken wat je leuk vindt, te ontdekken waar je goed in bent en te genieten van wat we allemaal het fijnst vinden aan theater; leuke mensen, een leuk verhaal en vooral heel, heel veel plezier!

IMG_20171104_125309600.jpg
Lockdown! (2022): About

ALLES OP EEN RIJTJE

Deze workshop is volzet.
Inschrijven is niet meer mogelijk. 

WAT?

Een fantastisch theateravontuur voor alle kinderen en jongeren die graag zelf eens de touwtjes in handen willen nemen!

WIE?

Voor iedereen vanaf 11 jaar

LET OP: Plaatsen zijn beperkt tot 15 deelnemers

WAAR?

Zaal Zirkus
Zirkstraat 36

2018 ANTWERPEN

KOSTEN?

€ 25.00 per deelnemer

(inclusief avondeten en verzekering)

IK HEB NOG EEN VRAAG...

Heeft u nog een specifieke vraag? Dan mag u die altijd aan ons stellen het contact-formulier onder aan de pagina.

Lockdown! (2022): FAQ
LockDOWN.png

CONTACT

Thanks for submitting!

Lockdown! (2022): Contact
bottom of page