Ronja.jpg

RONJA

Musicalkamp van 12 tot 25 jaar

Ronja is het eerste musicalkamp voor kinderen vanaf 12 jaar waar we een prachtige voorstelling maken in de prachtige, vrije natuur van De Hoge Rielen. Ronja is een vakantiekamp dat georganiseerd zal worden in samenwerking met Musical Support vzw.

Wie houdt van zingen én dansen én acteren is op deze musicalstage aan het juiste adres. Onder professionele begeleiding werken we aan een prachtige musical naar het boek van Astrid Lidgren.

Je krijgt een hele week intensief dansles van topchoreografen, de zangleerkracht helpt jouw zangtalent te ontwikkelen en samen met een regisseur leer en werk je de hele week aan jouw theaterskills tijdens de acteerlessen. 

Iedereen is van harte welkom op de grote slotvoorstelling die zich afspeelt in de prachtige open natuur!

Video Channel
Nu bekijken

WAT IS RONJA?

Ronja is de gloednieuwe muscialbewerking van het boek 'Ronja de Roversdochter' van Astrid Lindgren, gemaakt door Podiumbeest.

Ronja, het enige kind van roverhoofdman Mattis, groeit op in een roversbende die wonen in een kasteel in het Wilde Woud. Als Ronja oud genoeg is, waagt ze zich in het bos en ontdekt ze de wonderen en gevaren in de wereld om haar heen. Ronja's leven begint echter te veranderen wanneer ze toevallig Birk tegenkomt, die de zoon van de rivaliserende roverhoofdman blijkt te zijn. Ronja gaat niet alleen over een meisje dat volwassen wordt, maar ook over de liefde en groei tussen een ouder en een kind en over de band tussen vrienden.