Ronja.jpg

RONJA

MUSICALKAMP VAN 12 TOT 25 JAAR

Ronja is het eerste musicalkamp voor kinderen vanaf 12 jaar waar we een prachtige voorstelling maken in de prachtige, vrije natuur van De Hoge Rielen. Ronja is een vakantiekamp dat georganiseerd zal worden in samenwerking met Musical Support vzw.

Wie houdt van zingen én dansen én acteren is op deze musicalstage aan het juiste adres. Onder professionele begeleiding werken we aan een prachtige musical naar het boek van Astrid Lidgren.

Je krijgt een hele week intensief dansles van topchoreografen, de zangleerkracht helpt jouw zangtalent te ontwikkelen en samen met een regisseur leer en werk je de hele week aan jouw theaterskills tijdens de acteerlessen. 

Iedereen is van harte welkom op de grote slotvoorstelling die zich afspeelt in de prachtige open natuur!

 
 

WAT IS RONJA?

Ronja is de gloednieuwe muscialbewerking van het boek 'Ronja de Roversdochter' van Astrid Lindgren, gemaakt door Podiumbeest.

Ronja, het enige kind van roverhoofdman Mattis, groeit op in een roversbende die wonen in een kasteel in het Wilde Woud. Als Ronja oud genoeg is, waagt ze zich in het bos en ontdekt ze de wonderen en gevaren in de wereld om haar heen. Ronja's leven begint echter te veranderen wanneer ze toevallig Birk tegenkomt, die de zoon van de rivaliserende roverhoofdman blijkt te zijn. Ronja gaat niet alleen over een meisje dat volwassen wordt, maar ook over de liefde en groei tussen een ouder en een kind en over de band tussen vrienden.

 

WAT, WAAR, WANNEER, WIE?

Wat: 
Ronja is een musicalkamp met overnachting voor kinderen vanaf 12 jaar, waar we in een week aan de slag gaan met de gloednieuwe musical Ronja. Of je nu een doorgewinterde musicalfanaat bent, of nog nooit op een podium hebt gestaan; iedereen is welkom! Samen met ons professionele Podiumbeest-team vol theaterexperts gaan we aan de slag!

 In een week repeteren we de muziek, dans en theaterscenes die we vervolgens in een knallende show laten zien op zondagavond. De show zal spelen midden in de prachtige natuur van De Hoge Rielen en zal een unieke ervaring zijn voor zowel de deelnemers als het publiek. 


Waar:

Domein De Hoge Rielen in Kasterlee

Wanneer:

Maandag 5 tot en met zondag 11 juli 2021

Wie:

Ronja is het resultaat van de samenwerking tussen Podiumbeest en Musical Support vzw. Waar Podiumbeest zorgt voor de musical, het repeteren en het plezier, zorgt Musical Support voor de beste kampervaring die je je maar kan voorstellen!

 

ALLES OP EEN RIJTJE

INSCHRIJVEN IS BINNENKORT MOGELIJK

WAT?

Een vakantiekamp van 7 dagen van maandag 05/07/2021 tot en met zondag 11/07/2021

WIE?

Jongeren vanaf 12 jaar (geboortejaar 2008) tot 25 jaar (geboortejaar 1995)

WAAR?

Domein De Hoge Rielen
Molenstraat 62
2460 Kasterlee

KOSTEN?

Vroegboekkorting tot 31 januari 2021:

€ 520,00

Na 31 januari 2021:

€ 555,00


IK HEB NOG EEN VRAAG...

Heeft u nog een specifieke vraag? Dan mag u die altijd aan ons stellen het contact-formulier onder aan de pagina.

 
Ronja.jpg

CONTACT

Thanks for submitting!