top of page
pexels-anna-shvets-4672719.jpg

OPEN CALL:
AUDITIE ELKE DAG

• Gebeten door dans, theater, muziek?
• Tussen 13 & 20 jaar?
• Klaar om zelf mee te denken over je theaterproductie?

Dan hebben wij goed nieuws! Voor een nieuw project zoekt Podiumbeest naar een aantal jonge spelers voor onze cast. Heb je zin om te spelen, te dansen, te zingen en deel uit te maken van ons theaterproject? Ben je tussen de 13 en de 20 jaar? Dan doe je misschien binnenkort wel mee aan de nieuwe voorstelling. Schrijf je in via het online inschrijfformulier:

https://forms.gle/VrfV4jY7J42XYJyR8

WAT

Voor de nieuwe voorstelling Elke Dag onderzoekt Podiumbeest het bijzondere en geweldige gevoel van stapelverliefd worden, echt houden van iemand en alles wat dat met jou en je leven doet. We maken een intieme, warme en kwetsbare voorstelling waarbij we halsoverkop duiken in de verwarrende en dubbele gevoelens van liefde.


WIE

We zijn dus op zoek naar doeners die hun tanden durven zetten in hun eigen leefwereld. Naast zelf spelen, zingen en dansen willen we namelijk samen met jullie de voorstelling maken en vormgeven. Daarom verwachten we ook dat dit niet de eerste keer is dat je op een podium speelt, zingt of danst en dat je toe bent aan een project met diepgang.


WANNEER


Voorstelling

- De première is gepland in najaar 2024 (tussen november en januari).

- De repetities zullen plaats vinden in de weekenden vanaf september tot de voorstelling


Auditieworkshops

De auditieworkshop gaat door op 26 mei in Sint Lucia Oelegem.


We werken van 09.30 tot 17.00


Op 2 juni beslissen we met welke groep we dit project aangaan.

Elke Dag - 2024: About
Elke Dag - 2024: Welcome
pexels-anna-shvets-4672719.jpg

ELKE DAG

NAJAAR 2024

Elke dag wordt de zestienjarige A wakker in een ander lichaam en leeft hij tijdens die dag het leven van zijn gastlichaam. Soms is het een jongen, soms een meisje, maar dat maakt voor A geen verschil. A past zich zo goed mogelijk aan aan het leven van zijn gastlichaam. A wil niets stuk maken, geen levens op zijn kop zetten, alles zo gewoon mogelijk doen. Tot A op een dag in het lichaam van Justin zit en diens vriendin Rhiannon ontmoet. Vanaf dan wil A nog maar een ding: bij Rhiannon zijn.

Met Elke Dag duikt Podiumbeest samen met een tiental jongeren halsoverkop in hun eerste verliefdheid. Het simpele, het ingewikkelde, het fijne en het doodenge. Want hoeveel heb je jezelf nog in de hand als de liefde met je gaat lopen? En hou je van me zoals ik ben? Ongeacht wie ik ben?

Een voorstelling vanaf 10 jaar, die herkenbaar wordt vanaf 15 en nostalgisch vanaf 22.

bottom of page