top of page
5D4_3967.jpg

WIE IS IMRE?

Ik ben Imre Spoor, een echt podiumbeest!

Met drie professionele opleidingen en talloze voorstellingen achter mijn kiezen, ben ik nog altijd hongerig naar meer. Meer verhalen, meer voorstellingen, meer ervaringen.

Op zoek naar een gedreven drama of improvisatie trainer waar je echt iets van leert, een regisseur met visie of een artistiek consultant die meer doet dan alleen maar luisteren?
Dan bent u op zoek naar mij!

Mezelf in een zin?
Imre Spoor, aangenaam!

Over Imre: Featured Project
18880022_1694660517230015_5409327344154543543_o.jpg

WAT DOET IMRE?

Poppenworkshop_edited.jpg

THEATER MAKEN

Als theatermaker maak ik improvisatie- en muziektheater met kinderen, jongeren en volwassenen vanuit improvisatie of een bestaande tekst. In mijn voorstellingen onderzoek ik de grenzen van belevingswerelden van mijn acteurs en publiek.

5D4_0294.jpg

ACTEREN

Als acteur ben ik te zien bij Swaajp Improvisatietheater, waar ik improvisatietheater speel. Daarnaast maak en speel ik personages in samenwerking met scholen, bedrijven en andere gezelschappen.

Typography

SCHRIJVEN, VERTALEN EN CONSULTANCY

Als creatief schrijver schrijf ik jeugdtheaterteksten, musicals en liedjes voor verschillende instanties. Ook voor boekbewerkingen of vertalingen van artistiek materiaal uit het Engels of Duits kunt u bij mij terecht!


Als uitvoerend theaterwetenschapper ben ik gespecialiseerd in dramaturgische consultancy en theaterwetenschappelijk onderzoek.


IMG_20151026_213951232.jpg

DRAMA EN IMPRO TRAININGEN

Als docent drama en improvisatietheater werk ik met kinderen, jongeren en volwassen aan spelvaardigheid, expressie en muzische vorming. Daarnaast geef ik nascholingen en training over muzische vorming, improvisatietheater en het artistiek proces aan leerkrachten, onderwijsdirecties, improvisatiespelers en jeugdwerk professionals.

Over Imre: Awards
bottom of page