top of page
Image by Victoria Quirk

De ideale voorbereiding

AUDITIETRAINING

Ga je binnenkort auditie doen?

Heb je veel stress?

Of heb je veel audities gedaan en wil je gewoon kijken wat je kan verbeteren?


Podiumbeest helpt je graag verder!

Audities zijn een van de spannendste en moeilijkste momenten in het leven van elk podiumbeest. Gelukkig valt auditeren te leren. Met onze speciale auditietraining stomen we je in de kortste keren klaar voor elke theater auditie!

Auditietraining: Text

WAT IS AUDITIETRAINING?

Bij auditietraining krijg je individuele begeleiding om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je auditie. We kijken samen met je naar je voor te bereiden materiaal, helpen je zoeken naar een geschikte monoloog en helpen je in het studeren en brengen van het materiaal.  Daarnaast besteden we veel aandacht aan het reduceren van stress, het presenteren van jezelf en geven we je tips voor de beste voorbereiding op je auditie.

Image by Karen Zhao
Auditietraining: About

HOE WERKT AUDITIETRAINING?

Voor we beginnen met onze auditietraining doen we altijd een kort gratis kennismakingsgesprek. Dit doen we enerzijds om te zien wat jouw vragen en wensen zijn en anderzijds om ons aanbod zo perfect mogelijk op jou en je auditie af te stellen.

Na een kennismakingsgesprek plannen we drie trainingen in, waarin we samen aan de slag gaan om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je auditie. We lezen en spelen samen met jou je voor te bereiden teksten door. We zoeken naar een regie die bij jou past en maken je alert op je sterke en zwakkere kanten. Daarnaast zorgen we dat je niet alleen weet hoe je speelt, maar ook wat je speelt en waarom je dat speelt. Zo kan je niet alleen een mooie scene spelen, maar ook antwoorden op de vragen van een auditiejury.


 Tussen elke training zal je met opdrachten aan de slag gaan, zodat je optimaal bent voorbereidt als je uiteindelijk auditie gaat doen!

Image by Xander Bissell
Auditietraining: About

OVERZICHT

WAT?

- Een kennismakingsgeprek (30 min)
- Drie trainingen met individuele begeleiding (elk 1 uur)

- Op maat-gemaakte opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan

VOOR WIE?

- Geen leeftijdslimiet

WAAR?

- Locatie wordt bepaald op maat.
Dit kan bij ons gebeuren, maar ook bij u thuis.
Lessen kunnen digitaal gegeven worden.

KOSTEN?

€ 37.50 voor 3 lessen

--------------------------------------------

Kennismakingsgesprek       (Gratis)

Training                                 (€ 12.50 per uur)

Auditietraining: FAQ
bottom of page