top of page
Happy Kids Huddle

LEER THEATER MAKEN

Van persoonlijke begeleiding tot geweldige avonturen!

Theater verbindt mensen op een bijzondere manier. Door veel samen te werken ontstaan er vriendschappen voor het leven. Omdat we graag met kinderen en jongeren mooie voorstellingen en nieuwe vrienden willen maken, organiseren wij de leukste theaterlessen in heel de wereld!

Leer theater maken!: Welcome
LockDOWN.png

LOCKDOWN!

vanaf 11 jaar || zondag 27 februari 2022 || Antwerpen

Klaar met alleen thuis zitten? Klaar om alle gemiste theaterdagen in EEN keer in te halen? Klaar om een hoop nieuwe vrienden en vriendinnen te maken EN een leuke voorstelling te maken? 

Welkom bij Lockdown!

Op zondag 27 februari 2022 sluiten we ons samen met elkaar één dag op, afgesloten van de buitenwereld, om in een dag een prachtige voorstelling te maken. Met enkel onze fantasie, onze talenten en onszelf maken we mogelijk wat al twee jaar onmogelijk was:

Een LEUKE Lockdown!

Inschrijven mogelijk vanaf 27/11/2021
Leer theater maken!: About

AUDITIETRAINING

vanaf 10 jaar || op afspraak

Heb je net wat extra ondersteuning nodig bij je volgende auditie? Weet je niet goed waar je talenten liggen? Hoe zoek je een goede tekst en hoe begin je eraan?

Auditie doen is niet makkelijk. Gelukkig valt het te leren! Podiumbeest werkt graag met kinderen en jongeren op maat om ze voor te bereiden voor specifieke audities of je bredere auditievaardigheden. Samen met jou kijken we naar je wensen en je noden. Want auditie doen is even persoonlijk als jijzelf!

Rehearsal
Leer theater maken!: About
bottom of page