top of page
end graph 2.png

HET COOLSTE
VERJAARDAGSFEEST EVER!!!

Musicalkamp van 10 tot 16 jaar

'Het Coolste Verjaardagsfeest Ever!!!' is een musicalkamp, speciaal voor kinderen tussen de 10 en 16 jaar, op het prachtige domein De Hoge Rielen in Kasterlee. 'Het Coolste Verjaardagsfeest Ever!!!' is een vakantiekamp dat georganiseerd zal worden in samenwerking met Musical Support vzw.

Wie houdt van zingen én dansen én acteren is op deze musicalstage aan het juiste adres. Onder professionele begeleiding werken we een spetterende voorstelling!

Je krijgt een hele week intensief dansles van topchoreografen, de zangleerkracht helpt jouw zangtalent te ontwikkelen en samen met een regisseur leer en werk je de hele week aan jouw theaterskills tijdens de acteerlessen. 

Iedereen is van harte welkom op de grote slotvoorstelling, waar we tonen waar we een week hard aan gewerkt hebben!

Krokusvakantie 2021: About
Video Channel
Nu bekijken
Krokusvakantie 2021: Video Player

WAT IS
'HET COOLSTE VERJAARDAGFEEST EVER!!!'?

Het Coolste Verjaardagsfeest Ever!!! is een in Amerika bekroonde kindermusical, die door Podiumbeest voor het eerst werd vertaald in het Nederlands voor dit musicalkamp.


Skyler wordt 12 en ze heeft het grootste feest van het jaar gepland. Maar midden in het feest gebeurt er iets mysterieus - alle volwassenen verdwijnen plotseling! Gevangen in de achtertuin beseffen de kinderen dat ze een geheel nieuwe samenleving moeten creëren. Maar wanneer ze Skylers oudere broer, Charlie, als hun heerser kiezen, beginnen de dingen echt uit de hand te lopen... 

Krokusvakantie 2021: About

WAT, WAAR, WANNEER, WIE?

Wat: 
'Het Coolste Verjaardagsfeest Ever!!!' is een musicalkamp met overnachting voor kinderen van 10 tot en met 16 jaar. Of je nu een doorgewinterde musicalfanaat bent, of nog nooit op een podium hebt gestaan; iedereen is welkom! Samen met ons professionele Podiumbeest-team vol theaterexperts gaan we aan de slag!

In een week repeteren we de muziek, dans en theaterscenes die we vervolgens in een knallende show laten zien op vrijdagmiddag. De show zal spelen in een theaterzaal in De Hoge Rielen en zal een unieke ervaring zijn voor zowel de deelnemers als het publiek. 

Waar:

Domein De Hoge Rielen in Kasterlee

Wanneer:

Maandag 15 tot en met vrijdag 19 februari 2021

Wie:

Om dit kamp het allerbeste kamp ooit te malen, werkt Podiumbeest samen met Musical Support vzw. Waar Podiumbeest zorgt voor de musical, de vakkennis het repeteren en het plezier, zorgt Musical Support voor de beste kampervaring die je je maar kan voorstellen!

Krokusvakantie 2021: About

ALLES OP EEN RIJTJE

Inschrijven mogelijk vanaf zaterdag 5 september 2020

WAT?

Een vakantiekamp van 5 dagen van maandag 15/02/2021 tot en met vrijdag  19/02/2021

WIE?

Tieners vanaf 10 jaar (geboortejaar 2011) tot 16 jaar (geboortejaar 2004)

WAAR?

Domein De Hoge Rielen
Molenstraat 62
2460 Kasterlee

KOSTEN?

€ 330,00

IK HEB NOG EEN VRAAG...

Heeft u nog een specifieke vraag? Dan mag u die altijd aan ons stellen het contact-formulier onder aan de pagina.

Krokusvakantie 2021: FAQ
end graph 2.png

VRAGEN? OPMERKINGEN?

Thanks for submitting!

Krokusvakantie 2021: Contact
bottom of page