top of page
end graph 2.png

HET COOLSTE
VERJAARDAGSFEEST EVER!!!

Musicalkamp van 10 tot 16 jaar

'Het Coolste Verjaardagsfeest Ever!!!' is een musicalkamp, speciaal voor kinderen tussen de 10 en 16 jaar, op het prachtige domein De Hoge Rielen in Kasterlee. 'Het Coolste Verjaardagsfeest Ever!!!' is een vakantiekamp dat georganiseerd zal worden in samenwerking met Musical Support vzw.

Wie houdt van zingen én dansen én acteren is op deze musicalstage aan het juiste adres. Onder professionele begeleiding werken we een spetterende voorstelling!

Je krijgt een hele week intensief dansles van topchoreografen, de zangleerkracht helpt jouw zangtalent te ontwikkelen en samen met een regisseur leer en werk je de hele week aan jouw theaterskills tijdens de acteerlessen. 

Iedereen is van harte welkom op de grote slotvoorstelling, waar we tonen waar we een week hard aan gewerkt hebben!

Video Channel
Nu bekijken
Krokusvakantie 2021: Video Player

WAT IS
'HET COOLSTE VERJAARDAGFEEST EVER!!!'?

Het Coolste Verjaardagsfeest Ever!!! is een in Amerika bekroonde kindermusical, die door Podiumbeest voor het eerst werd vertaald in het Nederlands voor dit musicalkamp.


Skyler wordt 12 en ze heeft het grootste feest van het jaar gepland. Maar midden in het feest gebeurt er iets mysterieus - alle volwassenen verdwijnen plotseling! Gevangen in de achtertuin beseffen de kinderen dat ze een geheel nieuwe samenleving moeten creëren. Maar wanneer ze Skylers oudere broer, Charlie, als hun heerser kiezen, beginnen de dingen echt uit de hand te lopen...